sonEN4

Poesia+Música electrònica+Violí+Viola

Lola Andrés+Ramona Rodríguez+Esther Vidal+Pilar Parreño

Proposta multidisciplinar on poesia i música no únicament s’acompanyen, on la poesia no solament vertebra el fet artístic. La música electrònica està creada per a aquest esdeveniment i hi intervé constantment a partir de la més absoluta creativitat en escena. Els instruments de corda alternen temes clàssics amb intervencions en el moment de l’espectacle. I la poesia avança amb composicions ja fetes i una actitud diferent: dir, recitar a l’empar dels ritmes que se li ofereixen. Es tracta, finalment, d’una autonomia del fet musical i poètic que, unint les seues coincidències i salvant la seua unicitat, van (re)formulant una proposta creativa a l’escenari.

Propuesta multidisciplinar donde poesía y música no únicamente se acompañan, donde no solo la poesía vertebra el hecho artístico. La música electrónica está creada para este evento e interviene constantemente a partir de la más absoluta creatividad en escena. Los instrumentos de cuerda alternan temas clásicos con intervenciones en el momento del espectáculo. Y la poesía avanza con composiciones ya hechas y una postura distinta: decir, recitar al abrigo de los ritmos que se le ofrecen. Se trata, finalmente, de una autonomía del hecho musical y poético que, aunando sus coincidencias y salvando su unicidad, van (re)formulando una propuesta creativa en el escenario.

Fecha: 7 de noviembre del 2013

Lugar: Centro del Carmen, Calle del Museo, 2  46003 Valencia.